Печатна реклама

Печатна реклама в детайли

 • Процесът започва от проектиране на печатното изделие. С каквато и техника да разполагате, най-важното нещо е да вникнете в желанията и изискванията на клиента. Тогава може да се предложи материали и дизайн съобразени с неговите желания както и спроизводството им след това.
 • Дизайнът на етикетите, рекламните материали, логото.....e изключително важен. Той дава индентичността на клиента, прави го разпознаваем и привлича потребителите. Ние може да ви уверим, че разполагаме с екип от креативни дизайнери, които ще намерят решение на всеки ваш въпрос.
 • Отличен проект може да бъде съсипан ако предпечатът не бъде съобразен с технологията на печат и техническите възможности на печатните машини.  Колегите ни от предпечат са професиналисти и съобразяват всички обстоятелства които биха възникнали в процеса на работа. Файловете за печат се изготваят чрез дизайнерски и редакторски програми, каквито например са Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Corel Draw както и други.
 • Довършителните процеси са биговане, сгъване, ламиниране, щанцоване, лепене, ламиниране и др.Дизайнът и технологията на печат трябва да бъдат съобразени с довържителните процеси ако има такива.

Печатни услуги

Адвеа дизайн е специализирана в печат на:

 1. Флаери

Идеалният начин вашата реклама да достигне до голям брой хора за кратък период от време. Флаер с интересно съдържание и атрактивен дизайн може да предизвика голям интерес.

 1. Дипляни

Дипляните събират повече информация от флаерите и ги правят подходящи за продукт или послание с по-голям обем информация.

 1. Плакати

Плаката не е просто представяне на послание, а презентиране по атрактивен начин, запомнящ се, впечатляващ без излишна информация.

 1. Брошури/Каталози

Включват снимки, схеми, диаграми, таблици, съобщения и всякакви възможни средства за визуализация чрез които информацията да достигне по разбираем начин.

 1. Календари

Чудесен фирмен подарък. Различни видове: настолни, пирамида, работни и т.н.

 1. Менюта

Менюто не само предоставя информация като цена и описание, но и презентира заведението.

 1. Етикети и Опаковки

Дизайна и формата на опаковката представят продукта и създават първото впечатление.

Запитване за оферта